Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Ripe Vapes - Monkey Snack



Monkey Snack, 3mg, Phenomenon Zest, 0.28mm Ni200 TC, 2.4mm SC, 0.08Ω, Nakamitchi

Ένα νόστιμο ταίριασμα από πλούσιο και κρεμώδες φιστικοβούτυρο με γλυκιά και βελούδινη μπανάνα. Αυτό το υγρό, σίγουρα θα ξυπνήσει υπέροχες αναμνήσεις και θα χορέψει πάνω στους γευστικούς σας κάλυκες.

Κλώνος Grandmaster μου μυρίζει εδώ, αλλά δεν θα το κρίνω ως τέτοιο. Το άρωμα από το μπουκαλάκι, έχει κυρίαρχη τη μπανάνα. Το φιστίκι δεν το διέκρινα αλλά κάποιες ψημένες νότες υπάρχουν. Γέμισμα το Φαινόμενο και πάμε.

Εδώ πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν έκατσα να γράψω αμέσως. Άτμισα το 1ο τανκ σε χρόνο ρεκόρ και κάθισα να το αναλύσω με το δεύτερο. Όπως καταλαβαίνετε σαν πρώτη επαφή μου άρεσε. Η γεύση της μπανάνας, σε εξαιρετικά πιστή απόδοση, χωρίς πολλή γλύκα, οξύτητα ή χημικό στοιχείο, είναι αυτή που κυριαρχεί στο υγρό. Γεμίζει το στόμα σε όλη τη διάρκεια της τζούρας με πολύ διακριτικό τρόπο αλλά όταν αφήνεις το fire και μπαίνει και λίγος αέρας στο στόμα, σκάει σαν πυροτέχνημα. Το φιστίκι διακρίνεται μετά το τέλος της τζούρας, αλλά περισσότερο με τη μορφή του πρόσθετου που είναι εκεί για να στρογγυλέψει τη γεύση, χωρίς να περνάει στο προσκήνιο σε κανένα σημείο. Θαυμαστή αναλογία, αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για δύο γεύσεις ανεξάρτητες και έντονες με τον τρόπο τους, που συνδυάζονται χωρίς να έχουμε κακό αποτέλεσμα. Και όλα αυτά χωρίς την προσθήκη κάποιας κρέμας ή καραμέλας. Στην εισπνοή από τη μύτη, το φιστίκι απογειώθηκε με τη μπανάνα να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, κυρίως μέσω της οξύτητάς της. Στη ρινική εκπνοή, ο συνδυασμός μπανάνας και φιστικιού έχει εκφυλιστεί αρκετά και σε κάποια σημεία θυμίζει αρώματα μαύρης σοκολάτας. Το ντουμάνι αυξημένο και το χτύπημα κάπως περισσότερο από το αναμενόμενο. Η επίγευσή του τώρα είναι κάπως επίμονη. Μπανάνα και κάποια ψημένα και αλμυρά στοιχεία, προφανώς προερχόμενα από το φιστίκι είναι τα στοιχεία που την απαρτίζουν.

Υγρό που το βρήκα εξαιρετικό, το άτμισα με μεγάλη ευχαρίστηση και έπαιξα μαζί του. Άνοιξα αρκετά την καμπάνα και ανέβασα τη θερμοκρασία αρκετά, σε σημείο να κοντεύω να παρακάμψω ουσιαστικά τον έλεγχο θερμοκρασίας. Και έγινε το θαύμα, όταν ανέβηκε η θερμοκρασία του ατμού, το υγρό έγινε ακόμα πιο νόστιμο. Και τολμώ να πω ότι ακόμα και ως κλώνο Grandmaster να το δοκιμάσει κάποιος. Είναι πάρα μα πάρα πολύ κοντά! Και αφήνει και πολύ καλύτερη μυρωδιά στο χώρο. 97/100.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου