Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Revolute - The Amazing Maka Rond Citron



The Amazing Maka Rond Citron, 6mg, 50/50, Phenomenon Zest, UDSS316L 0.28mm, TCR00092, 2.0mm SC, 0.57Ω, Drago Cotton.

Μια εθιστική γεύση του γνωστού αμυγδαλωτού μπισκότου μακαρόν με δροσερή γέμιση μαρέγκα λεμόνι! Μια έκρηξη δροσιάς, σε ένα άρωμα ανάμειξης με πλούσια γεύση από τη Revolute που θα σας ενθουσιάσει!

Αυτά βλέπουμε στη σελίδα της Vapeland γι αυτό το υγρό. Η μυρωδιά που αφήνει το μπουκαλάκι στο χώρο, είναι σίγουρα ικανή να μας ανοίξει την όρεξη, καθώς ο συνδυασμός φέρνει σε μπισκότο και λεμόνι. Υγρό λοιπόν στον ατμοποιητή και πάμε να δούμε τι έχει να μας πει.

Και όντως, οι βασικές γραμμές του υγρού είναι αυτές. Μπισκότο και λεμόνι. Το μεν μπισκότο αποτελεί τη βάση του υγρού, ενώ το λεμόνι φέρνει περισσότερο σε κρέμα λεμονιού, με αρκετή γλύκα, συγκρατημένη οξύτητα και μια βελούδινη υφή. Στη ρινική εισπνοή μπορεί κάποιος να καταλάβει την αίσθηση μαρέγκας, αλλά ειλικρινά, αλλά αν δεν γνώριζα ότι έχει μαρέγκα, δεν υπήρχε περίπτωση να το καταλάβω. Στην εκπνοή από τη μύτη, έχουμε μια πιο ελαφριά απόδοση του λεμονιού χωρίς άλλα στοιχεία να κάνουν εμφάνιση. Το χτύπημα και το ντουμάνι δεν θα το σχολιάσω καθώς τα έχω ήδη πει στην εισαγωγή για τις βάσεις της εταιρείας. Όσον αφορά την επίγευση του υγρού, αυτή είναι μονοδιάστατη και αναλώνεται αποκλειστικά σε αρώματα λεμονιού.

Δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε αυτό το άρωμα. Σίγουρα όχι μετά από την προώθησή του από τον κατασκευαστή ως High End. Ένα απλό άρωμα είναι χωρίς κάτι το σπουδαίο και με όχι πολύ καλή σχέση τιμής με απόδοση. Σε σχέση με άλλους κατασκευαστές αρωμάτων πάντα. Πολύς ντόρος χωρίς αντίκρισμα. 68/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου