Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Revolute - The Amazing Maka Rond Framboise



The Amazing Maka Rond Framboise, 6mg, 50/50, Le Zephyr, 0.32mm Kanthal D, 3mm MC, 1.25Ω, Drago Cotton.

Η Revolute πήρε όλα τα συστατικά που έκαναν την επιτυχία στο διάσημο γλυκό μακαρόν και δημιούργησε ένα εκπληκτικό άρωμα ανάμειξης, το Revolute Maka Rond Framboise!
Ένα ζουμερό και νόστιμο μακαρόν με γέμιση φρέσκου βατόμουρου σας προκαλεί να το δοκιμάσετε και να το λατρέψετε!

Αυτά βλέπουμε στη σελίδα της Vapeland για το άρωμα.
Το άρωμα από το μπουκαλάκι, είναι σχετικά αδιάφορο. Ελάχιστα φαίνονται τα σμέουρα μαζί με λίγη οξύτητα, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο που να ξεχωρίζει. Υγρό στον ατμοποιητή λοιπόν και πάμε για τη δοκιμή.

Η γεύση βρίσκεται σε απόλυτη συνάφεια με το άρωμα. Τα σμέουρα δεν εμφανίζονται παρά μόνο σπάνια ενώ η γεύση περιορίζεται στη μαρέγκα. Ειλικρινά θεωρώ ότι αν δεν μου έλεγαν ότι έχει φραμπουάζ μέσα, θα έψαχνα αρκετή ώρα να βρω τι είναι αυτό το οποίο προσδίδει οξύτητα σε αυτή τη μαρέγκα. Στη ρινική εισπνοή τα πράγματα μένουν ίδια, με τη μαρέγκα να κυριαρχεί, αλλά και με την οξύτητα σαφώς αυξημένη. Στην εκπνοή από τη μύτη, αισθάνεσαι ότι έχεις ατμίσει σκέτη βάση. Για επίγευση, ούτε λόγος, ενώ περί παραγωγής ατμού και χτυπήματος τα έχουμε πει στην εισαγωγή.

Εντελώς αδιάφορο το υγρό, που επί τη ευκαιρία ήταν ένα από αυτά της σειράς από τα οποία είχα υψηλές προσδοκίες. Ο δημιουργός πρέπει να προσθέσει αρκετή ποσότητα ακόμη όσον αφορά τα σμέουρα και να μειώσει αντίστοιχα τη μαρέγκα. Στη παρούσα φάση του, μάλλον προς αρωματική μαρέγκα μου κάνει, παρά σε μακαρόν γεμιστό με φραμπουάζ. 45/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου