Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Revolute - Battle of Pop's




Battle of Pops, 6mg, Tobecco KF4, Kanthal D 0.28mm, 2.5mm MC, 1.64Ω, Nakamitchi

Το άρωμα ανάμειξης Revolute Battle of Pop’s έχει μια τέλεια ισορροπημένη γεύση μπισκότων με τραγανά δημητριακά.
Μια μάχη μεταξύ των cookies βανίλιας και των δημητριακών, ποιος θα κερδίσει;

Αυτά βλέπουμε ως περιγραφή στην σελίδα της Vapeland. Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι, δεν είναι και η πιο ευχάριστη, καθώς θυμίζει σε πολλά σημεία το πίτουρο βρώμης το οποίο χρησιμοποιώ συχνά στη διατροφή μου.
Καλού κακού λοιπόν, κλείσιμο τα υγρά στον ατμοποιητή και δοκιμή σε λειτουργία dripping, με καμιά δεκαριά σταγόνες να βρίσκουν το δρόμο μέσα από το επιστόμιο προς την αντίσταση.

Πολύ ελαφριά γεύση δημητριακών, αρκετά ευχάριστη με αρώματα βανίλιας. Αυτό είναι το ατμιστικό αποτέλεσμα αυτού του υγρού, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, κρυμμένες γεύσεις ή κάτι άλλο. Το μπισκότο δεν εμφανίζεται ποτέ, τουλάχιστον όπως το αντιλαμβανόμαστε συνήθως στο άτμισμα. Στη ρινική εισπνοή νιώθω σαν να έχω ανοίξει ένα σακούλι κουάκερ με τα δημητριακά να γίνονται ακόμα πιο έντονα, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη γίνεται περισσότερο αντιληπτή η παρουσία της βανίλιας. Επίγευση μηδέν, πέραν μιας ελάχιστης παρουσίας της βανίλιας. Για χτύπημα και ντουμάνι δεν έχω κάτι άλλο να πω, πέραν αυτών που έγραψα στην εισαγωγή για τη σκέτη βάση.

Έχει θεματάκια το υγρό. Κατ’ αρχάς, είναι ένα κατ’ εξοχήν υγρό πρωινού. Και μάλιστα θα μπορούσε να συνοδεύσει μια χαρά το γάλα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά πρωινό που αποτελείται από σκέτο γάλα έχω σταματήσει να καταναλώνω από το δημοτικό. Κατά δεύτερον, και ξέρω ότι θα πέσει φωτιά να με κάψει, του λείπει η προσθήκη κρέμας ή γάλακτος. Μπορεί σε μια τέτοια περίπτωση εμένα να μην μου άρεσε, αλλά νομίζω ότι θα ανέβαινε πολλά επίπεδα. Κατά τρίτον, όταν διαβάζω «τραγανά δημητριακά», περιμένω να βρω ίχνη ψησίματος στη γεύση. Εδώ, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Όσο για το μπισκότο, να πω την αλήθεια, αμφέβαλλα από την αρχή ότι θα φαίνεται στη γεύση μαζί με τα δημητριακά, καθώς πρόκειται για ανταγωνιστικές γεύσεις οι οποίες απευθύνονται στους ίδιους γευστικούς αισθητήρες. Ή το ένα ή το άλλο λοιπόν, εκτός αν στην ουσία πρόκειται για μπισκότο βανίλιας, την οποία καταλαβαίνουμε αρκετά. Αυτό το άρωμα, δύσκολα θα βρει οπαδούς να το ατμίσουν σκέτο. Πολύ πιθανόν όμως, να το ενσωματώσουν αρκετοί σε πιο σύνθετες συνταγές. 71/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου