Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Revolute - Introduction



Το κυρίως πιάτο του τελευταίου Vapemail που έλαβα από τη Vapeland, αποτελούνταν από τις βάσεις και 4 αρώματα της Revolute για ιδιοκατασκευή. Έφτιαξα τα αρώματα σε ποσότητες των 10ml, χρησιμοποιώντας τη βάση 50/50 της εταιρείας, με αραίωση 10% και 14 ημέρες ωρίμανσης σε θερμοκρασία δωματίου. Όσο περίμενα την ωρίμανση, δοκίμαζα τις βάσεις.

Οι βάσεις λοιπόν, διατίθενται σε συσκευασίες των 275ml στους εξής συνδυασμούς: 70/30 και 50/50 με περιεκτικότητες 0 και 6mg νικοτίνης και 50/50 με περιεκτικότητα 11mg νικοτίνης. Η τιμή τους είναι €8,50 η μηδενική, €16,50 η εξάρα και €24,50 η 11ρα. Το κατά πόσο οι τιμές είναι καλές, θα πρέπει να το κρίνει κάποιος μόνος του, προσωπικά δεν τις θεωρώ και πολύ καλές. Ιδιαίτερα τη μηδενική! Αποφάσισα να τις δοκιμάσω ξεχωριστά πριν ότι μείνει το ανακατέψω σε ένα μείγμα, και εδώ πρέπει να πω ότι αυτές που μου έστειλε η Vapeland ήταν στα 6mg νικοτίνης.

Ξεκίνησα με την 70/30 την οποία έβαλα στον Tobecco KF4. Πρώτη παρατήρηση, το ότι είναι αρκετά παχύρρευστη, γεγονός που επιβεβαιώθηκε από μια κάποια σχετική υποτροφοδοσία, την οποία έλυσα ανοίγοντας το τοπ καπ χωρίς να κλείσω τα υγρά. Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση, ήταν το ντουμάνι. Πολύ και πυκνό, πράγμα το οποίο με έκανε να πιστέψω ότι περιέχει απειροελάχιστο νερό η βάση. Το δεύτερο, ήταν κάπως αρνητικό, καθώς παρατήρησα μια χημική γεύση που δεν μου άρεσε καθόλου. Το χτύπημα σχετικά ελαφρύ ενώ δεν βρήκα ούτε γλυκάδα, ούτε ξυλώδη αίσθηση, πέραν αυτής της χημικής γεύσης. Στο ίδιο μοτίβο, κινήθηκε και η 50/50, με μόνες διαφορές την κάπως καλύτερη ρευστότητα, και το ελάχιστα λιγότερο ντουμάνι. Αυτή η χημική γεύση με νευρίασε αρκετά, καθώς δεν μπορούσα να βρω κάποιο καλό λόγο να πληρώσω τόσα λεφτά για βάσεις με χημική γεύση. Μετά από αυτή τη δοκιμή, προχώρησα στην ανάμιξη των δυο μιγμάτων, και την αποθήκευσή τους. Αφού τελείωσε μία μικροποσότητα από τη βάση που ατμίζω συνήθως, αποφάσισα να ατμίσω αυτή ώστε να φύγει από τη μέση. Και ω του θαύματος, η χημική γεύση είχε εξαφανιστεί. Ευλόγησα τα γένια μου, καθώς δεν θα πήγαιναν χαμένα τα περίπου 500ml που απέμειναν και την ατμίζω ευχάριστα μέχρι και τώρα. Καλύτερη άποψη, θα έχω μόλις τελειώσω και τη δοκιμή των αρωμάτων της εταιρείας που έφτιαξα με την 50/50, αλλά μέχρι στιγμής, δεν θεωρώ την απόδοσή της αρκετή για να δικαιολογήσει την τιμή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου