Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Revolute - The PTI Dej



The PTI Dej, 6mg, 50/50, Tobecco KF4, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 2.0Ω, Drago Cotton

Το Revolute Pti Dej είναι ένα μοναδικό άρωμα με μια γεύση που πρέπει να δοκιμάσετε. Συνδυάζει δημητριακά με πλιγούρι βρώμης και θα σας θυμίσει το αγαπημένο σας πρωινό! Ένα DIY άρωμα για gourmet καταστάσεις για τους λάτρεις του είδους!

Αυτά διαβάζουμε στη σελίδα της Vapeland για το άρωμα. Πριν καν το φέρω στη μύτη μου, έχω μια απορία: σοβαρά τώρα, πλιγούρι? ΠΛΙΓΟΥΡΙ??? Και το άρωμα από το μπουκαλάκι δεν είναι καθόλου ευχάριστο.
Βασικά βρωμάει, αλλά τέλος πάντων. Με κρύα καρδιά στάζω 5 σταγόνες στον ατμοποιητή ο οποίος με τη dripping λειτουργία του με έχει σώσει και στο παρελθόν.

Δεν το πολυπίστεψα στην αρχή οπότε για να το σιγουρέψω, έσταξα λίγο ακόμα. Καμιά 20ρια σταγόνες, όχι σπουδαία πράγματα. Εντελώς κόντρα στη ροή του αγώνα δηλαδή, το υγρό είναι ωραίο. Πάνε χρόνια που έχω να φάω πλιγούρι, οπότε θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ. Μοιάζει πάρα πολύ με μπισκότα digestive, μόνο που δεν είναι τόσο γλυκό και έχει πιο έντονα στοιχεία από ψήσιμο. Ευχάριστο στο άτμισμα. Στη ρινική εισπνοή όμως δεν είναι καθόλου ευχάριστο, έχει ένα άσχημο και απροσδιόριστο χαρακτήρα. Το ίδιο και στη μυρωδιά που αφήνει στο χώρο, το άτμισμά του σε κλειστούς δημόσιους χώρους μπορεί να είναι επικίνδυνο. Στη ρινική εκπνοή υπάρχει άρωμα δημητριακών παρέα με αρκετή γλυκάδα. Υπάρχει και μία πολύ σύντομη επίγευση η οποία θυμίζει μέλι, δεν παίρνω και όρκο όμως. Περί ντουμανιού και χτυπήματος, τα είπαμε στην εισαγωγή.

Τι παράξενο υγρό! Όταν διάβασα την περιγραφή του, δεν μπορώ να πω ότι είχα και τις υψηλότερες προσδοκίες. Αποδείχτηκα λάθος. Παρ’ όλα αυτά, το άρωμα νομίζω ότι έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει σε μίξεις παρά ως σκέτο άτμισμα. Είμαι σίγουρος ότι μπορεί να ανεβάσει αρκετά υγρά που έχουν ζύμη ή μπισκότο σαν βάση. 76/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου