Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Egoist - No. 11 Tandadroo

Egoist No. 11 Tantadroo, 6mg, 50/50, Tobecco KF4, 0.28mm Kanthal D, 2.5mm MC, 1.60Ω, Drago Cotton

Άγριες φράουλες, γλυκές φράουλες, κόκκινα σταφύλια, βατόμουρα και μία υποψία ελβετικής μενθόλης δημιουργούν μαζί την ιδανική φρουτένια γεύση. Ένας απόλυτος συνδυασμός φρεσκάδας και φρούτων σ' ένα απολαυστικό χαρμάνι! Αυτά μας λέει η εταιρεία για το υγρό και το πρώτο πράμα που έρχεται στο μυαλό μου είναι το Umami Dr. Frostberryz. Με την υποσημείωση ότι δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το τι διαφορές μπορεί να έχει η ελβετική μενθόλη από οποιαδήποτε άλλη. Ίσως απλά προσφέρει χαμηλά επιτόκια δανεισμού και ασφάλεια στις τραπεζικές συναλλαγές, τι να πω... Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι πάντως, είναι άκρως χημική, με αρώματα που θυμίζουν από Halls Βατόμουρο, σε Smint φράουλα και τέλος σε πολλές αγαπημένες παιδικές αντιβιώσεις. Όσο λοιπόν και να προσπαθώ για το αντίθετο, με τέτοιο άρωμα μια μικρή προκατάληψη την έχω. Πιπέτα, μετάγγιση στον ατμοποιητή και πάμε.


Δυστυχώς υπάρχουν αρκετές ομοιότητες στη μυρωδιά με τη γεύση. Υπάρχει μια ήπια δροσιά και μία σχετικά ευχάριστη γεύση από φράουλα και βατόμουρο και αυτά είναι τα μόνα ευχάριστα στοιχεία. Η γεύση είναι κάπως χημική σε σημείο όντως να θυμίζει αντιβίωση σε σκόνη που τη μετατρέπουμε σε πόσιμη με προσθήκη νερού. Οι γεύσεις είναι αρκετά ξηρές στην αίσθηση και δεν έχει τίποτα άλλο που να αξίζει ψάξιμο, ή να δίνει καν την αίσθηση ότι κάτι κρύβει. Στην εισπνοή από τη μύτη, τα πράγματα είναι ίδια με την εμφάνιση μιας οξύτητας. Στην εκπνοή από τη μύτη, το αίσθημα είναι ολόιδιο με αυτές τις παλιές μοβ halls βατόμουρο. Ντουμάνι και χτύπημα και πάλι δεν θα σχολιάσω καθώς όπως είπαμε πρόκειται για άρωμα, ενώ η επίγευση είναι δροσερή, ελαιώδης και ελάχιστα όξινη.

Καθόλου καλό το υγρό αυτό και είμαι σίγουρος ότι αν αποφασίσει η εταιρεία να το αποσύρει, δεν θα λείψει σε κανέναν... 32/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου