Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

God's Liquid - Old School

Old School, Dead Rabbit RDA, 2*Clapton 26/32, 3mm πυρήνας, 0.40Ω, Cotton Candy

Για το τελικό προϊόν, χρησιμοποίησα τα υλικά της συσκευασίας, πλέον 10ml νικοτινούχας 70/30 VG/PG με νικοτίνη 1.2mg/ml, βγάζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα 70/30 με νικοτίνη 0.2mg/ml. Η εταιρεία μας λέει ότι πρόκειται για «Αμερικάνικα καπνά με ατόφια γεύση αρωματικού καπνού. Ένα σοβαρό καπνικό χαρμάνι για αυτούς που ξέρουν». Πράγματι, η μυρωδιά από το μπουκαλάκι φέρνει στο μυαλό κάτι μεταξύ Virginia, Kentucky, πούρο και καπνά Τοσκάνης. Έντονο και δυνατό άρωμα που δημιουργεί προσδοκίες «σκληρού» καπνικού. Αλλαγή βαμβάκια και πάμε να δούμε τι λέει και από γεύση.


Και οι προσδοκίες επαληθεύτηκαν. Βαριά και έντονη καπνική γεύση, αυτό που οι περισσότεροι θα περιμέναμε ακούγοντας κάτι του στυλ American Blend. Kentucky θυμίζει περισσότερο με αρκετά ψημένα στοιχεία και μία ωραία γλυκάδα που δεν κουράζει σε κανένα σημείο. Μου θύμισε σε σημεία το American Tobacco της Liqua όταν είχε πρωτοβγεί. Στην ρινική εισπνοή, αυτά τα έντονα αρώματα γίνονται ακόμα πιο δυνατά ενώ στην εκπνοή από τη μύτη τα ίδια αρώματα μόνο πιο άτονα, πράγμα απολύτως φυσικό. Για ντουμάνι και χτύπημα, τα προβλεπόμενα, στο χέρι του καθενός. Η επίγευση, δεν έχει ένταση. Είναι μέτρια σε διάρκεια και έχει γλυκάδα, νότες από ξύλο και αφήνει μια ξηρή αίσθηση στο στόμα.

Ωραίο βαρύ καπνικό, που σε σημεία του θυμίζει πούρο. Λείπουν οι γήινες νότες και πολλά επιμέρους αρώματα, όμως δεν μπορούμε να το κρίνουμε αυτό καθώς δεν πωλείται ως υγρό που παρομοιάζει πούρο. Με μία φράση θα το χαρακτήριζα ως ότι πρέπει για μετά το φαγητό. Και καλή παρέα για τσίπουρα! Θα το ήθελα λίγο πιο πικρό και πιο πικάντικο. 83/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου