Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

God's Liquid - Retro

Ώρα να δούμε και τη δεύτερη σειρά με την οποία με φιλοδώρησε ο Στράτος από τη Nexxton στην έκθεση της Θεσσαλονίκης. Και το όνομα αυτής, Gods Liquid. Κινείται στο ίδιο παρουσιαστικό με τη σειρά Flavor Sluts, δηλαδή μπουκαλάκι 60ml το οποίο περιέχει 35ml μηδενικής Pink Mule VG και μπουκαλάκι με 15ml άρωμα διαλυμένο σε PG. Αν κάποιος ατμίζει μηδενικά ή τριάρια υγρά, δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς στη μεν πρώτη περίπτωση απλά προσθέτει 10ml μηδενική βάση της αρεσκείας του ενώ στη δεύτερη αμολάει στο υγρό ένα booster 20ρι και καθάρισε. Επιπλέον «μαγειρέματα» θα χρειαστούν αν κάποιος επιθυμεί μεγαλύτερη περιεκτικότητα νικοτίνης, ή αλλαγή στα ποσοστά VG/PG, οπότε και πρέπει να ξεκινήσει να αφαιρεί από τη μηδενική βάση του μπουκαλιού. Εντάξει, δεν είναι και πυρηνική φυσική, αλλά ξεφεύγει ενίοτε από τη φιλοσοφία plug n vape την οποία προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των ατμιστών, αυτοί που δεν ασχολούνται όσο άλλοι και αυτοί που απέχουν από ομάδες, φόρα κλπ... Technicalities όλα αυτά, οπότε πάμε στο δια ταύτα.


Η σειρά έχει μέχρι στιγμής 12 γεύσεις, επί το πλείστον καπνικές. Τις έξι από αυτές θα δούμε παρακάτω και ίσως στο μέλλον περιλάβω και τις υπόλοιπες.

Retro, Dead Rabbit RDA, 2*Clapton 26/32, 3mm πυρήνας, 0.40Ω, Cotton Candy

Για το τελικό προϊόν, χρησιμοποίησα τα υλικά της συσκευασίας, πλέον 10ml νικοτινούχας 70/30 VG/PG με νικοτίνη 1.2mg/ml, βγάζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα 70/30 με νικοτίνη 0.2mg/ml. Η εταιρεία μας λέει ότι πρόκειται για «μία καπνική γεύση με βάση το γνωστό RY, απαλή καραμέλα και νότες από ξηρούς καρπούς που σίγουρα θα γίνει το νέο σας βασικό υγρό». Το πρώτο σοκ, έρχεται φέρνοντας το μπουκαλάκι στη μύτη, οπότε και έρχεται μια ανεπαίσθητη μυρωδιά φρουτώδους καπνικού, τόσο απαλή που μπορείς εύκολα να πιστέψεις ότι μπέρδεψες τα μπουκάλια και πρόκειται για σκέτη βάση. Δεν μας ενοχλεί αυτό οπότε φεύγουν άφθονες σταγόνες στο κουνέλι και πάμε να δούμε και τη γεύση.

Πράγματι, πρόκειται για ένα πολύ απαλό RY με μέτρια γλυκάδα και νότες καραμέλας. Ξηρούς καρπούς αυτούσιους δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα, αλλά είμαι σίγουρος ότι βοηθάνε σε αυτή την λίγο ξηρή αίσθηση η οποία έρχεται προς το τέλος της τζούρας και μετά την εκπνοή. Δεν είναι εύκολο να κάνεις ρινική εισπνοή στα 120W αλλά κάτι κατάφερα και ανίχνευσα πολύ καθαρό RY και καραμέλα. Στην εκπνοή από τη μύτη, τα καπνικά και λουλουδάτα αρώματα του RY κυριαρχούν και κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο πλούσια. Για χτύπημα δεν θα μιλήσω, είναι στο χέρι του καθενός. Για ντουμάνι, πάλι δεν θα μιλήσω καθώς με 70% γλυκερίνη και τόσα watt δεν θέλει και πολλή φαντασία ώστε να καταλάβει κανείς τα προβλήματα ορατότητας που δημιούργησα. Η επίγευση είναι απαλή, μέτριας διάρκειας και με αρκετή γλύκα πάνω στην καπνική της βάση.

Δεν νομίζω να γίνει το νέο μου βασικό υγρό, αυτό είναι η σκέτη βάση. Μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικό ολοήμερο καπνικό χωρίς φρου φρου και κορδελάκια και αυτό ακριβώς που ψάχνει κάποιος με τον πρώτο καφέ της ημέρας, όταν ακόμα το στόμα είναι τσαρούχι. Μην περιμένετε να το ατμίσετε και να δείτε όραμα αγγέλων να κατεβαίνουν από τον ουρανό. Να περιμένετε να σας αρέσει η απλότητά του. 78/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου