Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

God's Liquid - Soft Touch

Soft Touch, Dead Rabbit RDA, 2*Clapton 26/32, 3mm πυρήνας, 0.40Ω, Cotton Candy

Για το τελικό προϊόν, χρησιμοποίησα τα υλικά της συσκευασίας, πλέον 10ml νικοτινούχας 70/30 VG/PG με νικοτίνη 1.2mg/ml, βγάζοντας ένα τελικό αποτέλεσμα 70/30 με νικοτίνη 0.2mg/ml. Η εταιρεία μας λέει ότι είναι «ελαφρύς ξανθός καπνός με μεταξένια γεύση. Το πιο ελαφρύ καπνικό υγρό της σειράς  για όσους δεν θέλουν έντονες γεύσεις καθώς και για νέους ατμιστές». Το μπουκαλάκι στη μύτη βέβαια, μας τα λέει λίγο διαφορετικά. Θυμίζει νοτισμένο ταμπάκο και κάποια άλλα γλυκά αρώματα τα οποία παραπέμπουν σε υγρά με ανατολίτικα χαρμάνια. Καθάρισμα ατμοποιητή, αλλαγή βάμβακος και πάμε.


Ίσως είμαι εγώ παράξενος, ίσως φταίει η VG, ίσως και το στήσιμο, όμως αυτό δεν είναι ελαφριά γεύση χωρίς εντάσεις. Ο καπνός θυμίζει μπασμά και είναι αρκετά ευχάριστος αλλά υπάρχει έντονη γλυκάδα και αρώματα που θυμίζουν τσάι με ζάχαρη ή αρμπαρόριζα. Στη ρινική εισπνοή, όση κατάφερα δηλαδή, αυτά τα καπνικά και λουλουδάτα στοιχεία γίνονται πιο έντονα ενώ στην εκπνοή από τη μύτη αυτή η αίσθηση τσαγιού απογειώνεται. Ντουμάνι και χτύπημα στο χέρι του καθενός, ενώ η επίγευση είναι απίστευτα σύντομη, χωρίς καθόλου ένταση και περιορίζεται σε μία ξηρότητα με καπνικό υπόβαθρο.

Είναι ένα υγρό το οποίο με ευχαρίστηση το ατμίζω ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι δεν ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις που μας δίνει. Θα πρότεινα την χρήση κάποιου πρόσθετου το οποίο να αφαιρέσει λίγο από τη γλύκα και να προσθέσει αυτό που λέμε «σώμα», απαραίτητο για κάθε σχετικά ουδέτερο καπνικό που σέβεται τον εαυτό του. 68/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου