Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Prima Mixed Shots - Aztec

Στο κλίμα της εποχής, άλλη μια σειρά τύπου SnV έρχεται στην Ελλάδα. Παρασκευάζονται στην Αγγλία από την Thornton & Ross UK και η διανομή τους στην Ελλάδα γίνεται από την theliquid.gr. Μας έρχονται σε μπουκάλι χωρητικότητας 75ml το οποίο περιέχει ήδη 15ml άρωμα διαλυμένο σε PG, που σημαίνει απευθείας ότι η μέγιστη περιεκτικότητα σε VG δεν μπορεί να ξεπεράσει το 80%. Η σειρά περιλαμβάνει 4 καπνικές γεύσεις και μία φρουτένια με τον κατασκευαστή να προτείνει να κινηθούμε μεταξύ 50 και 60% VG για τα καπνικά και να μην πέσουμε κάτω από 50% VG στη φρουτένια. Για τη δοκιμή μου, τα έφτιαξα όλα με 60-40 βάση (chemco+flavourtec) και χρησιμοποίησα τον Dead Rabbit 24 στημένο με 2*Ni80 Alien by coilology. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.


Aztec, 0.9mg, Dead Rabbit 24, 2*Ni80 Alien 0.10Ω, 3.0mm, cotton candy

Ο κατασκευαστής μας μιλάει για ξανθά φύλλα καπνού Burley, μεξικάνικη βανίλια και καμένη ζάχαρη. Ο κατασκευαστής επίσης μας προτείνει ελάχιστη ωρίμανση 4 ημερών και ιδανικά άνω των 7 ημερών. Οκ, στα όρια είμαστε!

Το άρωμα από το μπουκαλάκι λοιπόν, μόνο καπνικό δεν είναι. Πράγμα όχι και τόσο περίεργο για τα burley που συναντάμε στο άτμισμα. Καταλαβαίνει κανείς ότι η μαλτόλη κάνει αισθητή την παρουσία της και ότι μια δόση βανίλιας είναι εκεί. Μεξικάνικη, γαλλική, Μαδαγασκάρης, δεν την κοίταξα και το διαβατήριο. Κάποιος με αρκετή φαντασία, πολλούς ευσεβείς πόθους και κάνα δυο τσιπουράκια παραπάνω, θα μπορούσε να πετάξει και την ατάκα του ενός εκατομμυρίου: «ρε συ ψιτ, αυτό τριμπεκίζει!». Πάμε να το δούμε και γευστικά.

Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά νομίζω και για να το επιβεβαιώσω το έβαλα και σε κάνα δυο ατμοποιητές με σίγουρα λιγότερα watt και αέρα. Υπάρχει ένα μπέρδεμα από γλυκές και καπνικές νότες, με τη γλύκα να είναι το κυρίαρχο στοιχείο. Το ίδιο βγαίνει και στη ρινική εισπνοή, ενώ στην εκπνοή από τη μύτη η οποιαδήποτε καπνική υπόνοια έχει εξαφανιστεί και αρχίζει και θυμίζει πάρτι μαλτόλης. Η επίγευση για κάποιο λόγο μου αφήνει και μια οξύτητα. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε για χτύπημα και παραγωγή ατμού καθώς αυτό είναι έρμαιο στις διαθέσεις του καθενός, όπως και με όλα τα τύπου SnV υγρά.

Για να είμαι σωστός, θα πω ότι στο φυλλάδιο αναφέρεται ότι πρόκειται για διακριτικό και ελαφρύ υγρό και εκεί δεν διαφωνούμε καθόλου. Για κάποιον που αρέσκεται σε άτμισμα βάσης διακριτικά αρωματισμένης με γλυκά και καπνικά στοιχεία, θα μπορούσε να αποτελέσει μια επιλογή η οποία στα €11.90 για 75ml δεν την λες και κακή. 53/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου