Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Prima Mixed Shots - Grand Duke

Grand Duke, 0.9mg, Dead Rabbit 24, 2*Ni80 Alien 0.10Ω, 3.0mm, cotton candy

Εδώ ο κατασκευαστής μας μιλάει για έντονο σώμα με καθαρή και δυνατή γεύση καπνού που οφείλεται σε χαρμάνι Oriental και Latakia. Το χαρακτηρισμό «ο Βασιλιάς των καπνικών γεύσεων» τον προσπερνάω καθώς είναι κάπως υπερβολικός μιας και δεν πρόκειται για NET υγρά.

Το άρωμα από το μπουκαλάκι εδώ είναι πιο έντονο. Διακρίνω ξυλώδεις νότες και ίσως ξηρούς καρπούς από τη μύτη οπότε αφού αλλάξω τα βαμβάκια, πάμε να δούμε και τι λέει από γεύση.


Δεν με γέλασε η μύτη μου. Σαν γενική αίσθηση, θυμίζει σε σημεία κάπνισμα πίπας. Υπάρχουν νότες ξύλου, ένα πολύ διακριτικό άρωμα κέδρου, και μια αίσθηση φρεσκάδας που θυμίζει φιστίκι Αιγίνης όπως το συναντάμε στα υγρά αναπλήρωσης. Δεν είναι το Latakia όπως το ξέρουμε οι λάτρεις των ΝΕΤ καπνικών, είναι όμως μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Στην εισπνοή από τη μύτη, το στοιχείο που θυμίζει φιστίκι Αιγίνης γίνεται αρκετά πιο έντονο ενώ στην εκπνοή από τη μύτη εμφανίζονται οι ξυλώδεις νότες κάπως πιο έντονα. Σαν επίγευση, δεν υπάρχει κάτι χαρακτηριστικό εκτός από μια στιφάδα η οποία μας θυμίζει κατανάλωση ξηρών καρπών.

Ωραιότατος συνδυασμός ο οποίος ανεβαίνει ακόμα περισσότερο αν λάβουμε υπόψιν ότι πρόκειται για μη ΝΕΤ, τύπου SnV καπνικό υγρό. 64/100

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου