Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Prima Mixed Shots - Lemon Strawberry Slush


Lemon Strawberry Slush, 0.9mg, Dead Rabbit 24, 2*Ni80 Alien 0.10Ω, 3.0mm, cotton candy

Πάμε και στο τελευταίο υγρό της σειράς. Εδώ ο κατασκευαστής μας μιλάει για γλυκιά και λαχταριστή φράουλα με χυμό φρεσκοστυμένου λεμονιού. Αυτά μαζί με το “slush” του ονόματος, δεν μπορούν παρά να μου θυμίσουν κάτι γρανίτες των δεκαετιών ογδόντα και ενενήντα. Η μυρωδιά από το μπουκαλάκι, είναι ακριβώς αυτό. Γρανίτα φράουλα λεμόνι. Πάμε να το δούμε και γευστικά.


Γευστικά λοιπόν, είναι λίγο πιο άτονο από ότι περίμενα. Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν κυριαρχεί κάποιο από τα δύο στοιχεία αλλά βρίσκονται εκεί σε ισορροπία. Το λεμόνι βέβαια γίνεται περισσότερο αντιληπτό και αυτό μάλλον οφείλεται στην μεγαλύτερη επιφάνεια της γλώσσας που αντιλαμβάνεται τις πικρές νότες. Στην εισπνοή από τη μύτη το λεμόνι είναι πολύ πιο έντονο και βγάζει και τις όξινες νότες του ενώ στην εκπνοή από τη μύτη είναι πολύ αισθητή η γλύκα της φράουλας και η οξύτητα του λεμονιού. Η επίγευσή του είναι γλυκιά, όξινη και πικρή, με το τελευταίο στοιχείο να μένει στο στόμα για αρκετή ώρα. Καλό νέο είναι το ότι παρόλο που η φράουλα είναι δύσκολο στοιχείο στο άτμισμα, δεν πετυχαίνουμε συχνά καλές φράουλες, εδώ έχουμε φράουλα χωρίς χημική μυρωδιά και δυσάρεστες νότες. Εντάξει, έχω ατμίσει και καλύτερα λεμόνια, αλλά είναι μια πολύ καλή υλοποίηση. 75/100

Για να πω την αλήθεια, δεν έχω δοκιμάσει τα έτοιμα υγρά της εταιρείας. Έχω διαβάσει κάμποσα, καλά και κακά. Δεν ασχολήθηκα με αυτά. Το σίγουρο είναι ότι τα 3 από τα 5 αξίζουν μια δοκιμή ενώ τα άλλα δύο θέλουν λίγη δουλίτσα. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά να δούμε ακόμα στον τομέα υγρών τύπου SnV και ελπίζω σε συνεχή βελτίωση πάνω σε αυτά. Το σίγουρο είναι ότι όσο ψάχνουμε τόσο θα ανακαλύπτουμε διαμαντάκια. Όπως για παράδειγμα το Mild Gold αυτής της σειράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου