Σάββατο 12 Μαΐου 2018

Νέφαλο - Ταχινή

Πάει κάμποσος καιρός από τη στιγμή που ο Νικόλας, ο ιδιοκτήτης της we-cig από το Ηράκλειο επικοινώνησε μαζί μου για να δοκιμάσω αυτή τη σειρά, η οποία παρασκευάζεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του. Με χαρά δέχτηκα και πολύ λίγες μέρες αργότερα παρέλαβα το πακετάκι με τα οκτώ Shake n Vape μπουκαλάκια και 3 έξτρα μπόνους: 2 ακόμα γεύσεις που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα και στις οποίες έκανα κάποιες προτάσεις και μισό κιλό ρακή σπιτικής παραγωγής και αρίστης ποιότητας πρέπει να ομολογήσω. Σατανά! Να θες να αγιάσεις και να μη σε αφήνουν! Αμέσως τα έφτιαξα με μια βάση 60/40 VG με νικοτίνη στον άσσο και τα άφησα στην άκρη αρκετό καιρό, δοκιμάζοντας που και που τι γίνεται. Την τελευταία εβδομάδα, ξεκίνησα και την αναλυτική περιγραφή και ιδού λοιπόν το αποτέλεσμα.


Ταχινή, Griffin 25+, 2*Clapton 26/32, 3.0mm, 0.40Ω, CB Prime.

Η ταχινή λοιπόν, είναι το πρωινό, το ξημέρωμα. Η περιγραφή του κατασκευαστή μας μιλάει για μείγμα από τρεις διαφορετικές κρέμες και επίγευση ζαχαρούχου γάλακτος. Τη κάτσαμε τη βάρκα! Η μυρωδιά λοιπόν από το μπουκαλάκι, δεν παραπέμπει σε κάτι τέτοιο. Έχει γλυκά στοιχεία, στοιχεία καραμέλας και μια φρουτένια οξύτητα η οποία παραπέμπει σε ζαχαρωτά. Μπέρδεμα αρχηγέ μου. Υγράκι στον ατμοποιητή και πάμε να το δούμε.

Αν η περιγραφή ήταν ακριβής, αυτό είναι το σημείο που θα άρχιζα να συμπεριφέρομαι σαν την Έμιλυ Ρόουζ στον εξορκισμό της. Δεν είναι όμως και δεν με χαλάει καθόλου αυτό. Η γεύση και αίσθηση που μου βγάζει, είναι δημητριακά, φρούτα και γάλα, ή μάλλον ξινόγαλο. Δεν προχωράω παραπέρα γιατί είναι εντελώς έξω από τα γούστα αυτό το υγρό και θα το αδικήσω. Θεωρώ ότι βγάζει ωραιότατο προφίλ γάλακτος με δημητριακά παρά την μη συνάφεια με την περιγραφή, και σε όσους αρέσει τέτοιο προφίλ, με τις υγείες τους. Δεν μπαίνω καν στην διαδικασία να το δοκιμάσω και με άλλο ατμοποιητή, καθώς υπάρχει περίπτωση να αρχίζουν να βγαίνουν οι κρέμες και δεν το θέλω καθόλου αυτό. Δεν θα το βαθμολογήσω λοιπόν καθώς όπως είπα είναι εκτός γούστου μου και δεν μπορώ να το αναλύσω πιο διεξοδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου